Gimena forteller

Foreldrene mine skilte seg da jeg var syv år gammel, og i barndommen reiste jeg mye fram og tilbake mellom Cordoba og Rio Cuarto i Mellom-Argetina, siden de bodde i hver sin by. Det eneste som egentlig var konstant i livet mitt var den gnagende følelsen av å bli avvist fra to hold. Jeg følte aldri at jeg hørte til noe sted.

Som tenåring begynte jeg å gå ut sent om kveldene og kom ikke hjem før tidlig om morgenen. Av og til kom jeg ikke hjem i det hele tatt. Da jeg fylte 17 år fikk jeg min første jobb, og de tre neste årene sjonglerte jeg mellom fem ulike jobber. Jeg jobbet tolv timer om dagen, hver eneste dag. Jeg var selvstendig, men livet mitt var fullstendig kaos.  

Livet mitt var fullstendig kaos

En dag inviterte kusinen min meg med på en samling som hun og noen venner organiserte. Det var Alpha. Jeg var på ingen måte overbevist, men hadde lovet å møte opp og gi det et forsøk.

Jeg ante ikke hva jeg kunne forvente. På skolen hadde jeg jo studert religion - på lik linke med naturfag og matematikk - men jeg hadde ikke studert for å forstå fagene, kun for å bestå på eksamen.

Første gangen jeg kom hadde mange allerede møtt opp. Alle var veldig hyggelige, men det var veldig uvant for meg å være et sånt sted på en søndag, og ikke på en fotballkamp. I dag er det litt flaut å si at jeg hadde en øreplugg i det ene øret hele det første møtet. Slik fikk jeg med meg fotballkampen i tillegg til samlingen...

I begynnelsen trodde jeg Alpha bare var mer av det samme gamle

I begynnelsen trodde jeg Alpha bare var mer av det samme gamle som jeg hadde hørt så mange ganger før. Likevel var det noe som gjorde at jeg kom tilbake hver eneste uke. Over tid oppdaget jeg mer av og om Jesus. Jeg fikk møte ham. Jeg fikk oppleve ham og kjenne hans kjærlighet. Jeg tror jeg fant den forståelsen som jeg aldri fikk i religionsstudiene på skolen.

Jeg følte meg stadig mer grunnfestet og før jeg ante det, hadde det som tidligere var pensum og intet mer enn et fag på skolen blitt noe ekte og helt reellt i mitt eget liv.

Lyst til å vite mer?

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha