Mitt største eventyr

Bear Grylls

Men å finne en enkel tro som gir kraft og styrke til livet mitt? For meg har det vært mitt største eventyr.

De siste årene har Bear Grylls blitt kjent gjennom sine oppdagelsesreiser og villmarksturer. Som tidligere reserve i den britiske hærs spesialstyrke har Bear klatret Mount Everest, navigert seg gjennom Nordvestpassasjen og fløyet paraglider over Himalaya.

I tillegg til å være eventyrer, skribent og TV-vert har Bear deltatt på Alpha, og deler nå sin historie med verden som del av vår globale invitasjon til å utforske tro.

Enten det er fra gatene på Filippinene eller fortauene i New York er det fint å bli minnet på at alle har ulike reiser og alle har unike historier.

Her på Alpha får vi det privilegium å høre historier fra hele verden – bare noen få er presentert her på denne bloggen. Fra Tekila i London til José Henriquez Gonzalez i Chile kan vi snuble over mange fortellinger om håp, tro og oppdagelser.

Bears historie er en av milioner slike historier om å utforske – om å stille de største spørsmålene i livet uten å vite hva man vil finne. I motsetning til et liv beskrevet som fylt av risiko, fare og det ukjente, er det denne oppdagelsen han beskriver som sitt ‘største eventyr’. Se Bears historie:

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha