Global Alpha-kampanje

På ALPHA er "Frelseren Jesus" både overskrift og innhold helt fra første samling. Når menigheten skal føre mennesker inn i dette budskap og i fellesskap, tror vi at ALPHA er det beste redskap som er tilgjengelig. Visjonen er formulert slik: «Alpha Norge vil at alle i Norge skal få oppdage hvem Jesus er, og at samfunnet forvandles.

KONTAKT MED 1 MILLIARD MENNESKER
Over 24 millioner har gått på ALPHA i 169 av verdens land. Men det er mange mennesker i verden som fremdeles ikke kjenner til Jesus. Derfor er forberedelsene til en global kampanje i gang, og den kan kanskje nå så mange som 1 milliard mennesker! Kampanjens frontfigur blir Bear Grylls, en verdenskjent britisk eventyrer, skribent og programleder, i Norge mest kjent for TV-programmet «Mann mot natur» («Man vs. Wild»). Etter at Bear og kona gikk på ALPHA, uttalte han i et intervju at «På Alpha ble kristen tro ikke presentert på en komplisert måte, det var enkelt å forstå, og det var relevant».

KAMPANJESTART
Den globale invitasjonskampanjen blir synlig rundt om i verden i perioden 1. september 2016-31. desember 2017. Det blir produsert egne plakater og "roll ups" med bilde av Bear Grylls, og disse kan brukes i hele kampanjeperioden.


Vi anbefaler alle å delta på en konferanse før en arrangerer Alpha, og helst at noen fra menigheten deltar på konferanser i forkant av alle arrangementer man organiserer. Vi tror dette vil være en god motivasjonsfaktor for å arrangere Alpha, og godt for arrangørene for å kjenne tilhørigheten til helheten i Alpha-arbeidet.

Pin Goog