Alle kan spille en rolle i å se liv forvandlet.

Alpha er et online eller personlig kurs som skaper et rom for enkeltpersoner å komme og utforske livets store spørsmål
I fjor

Mer enn 1,3 millioner mennesker deltok i Alpha, som ble drevet av omtrent 30 000 kirker og organisasjoner. a

Hva er Alpha?

Alpha er et verktøy bygget for lokale kirker basert på gjestfrihet, deling og åpen samtale. Det samme Alpha-innholdet drives over hele verden, av kristne av alle tradisjoner, og gir et felles uttrykk for proklamasjon, tjeneste og vitnesbyrd. Millioner av mennesker har opplevd Alpha i over 100 land og over 100 språk rundt om i verden.

Hvordan ser en Alpha-økt ut?

Gjestfrihet

Alle økter begynner med en tid for å møte, slappe av og lage vennskap, enten personlig over et måltid eller digitalt med en kaffe. Å spise mat sammen skaper rom for folk å koble til og dele livet på et dypere nivå.

Snakke

Alpha-samtalene er designet for å engasjere folk fra alle samfunnslag og inspirere til samtale. De fordyper seg i de viktigste bekymringene for liv og tro, samt gransker det grunnleggende i kristen lære, og tar opp emner som «Hvem er Jesus?» og «Hvorfor og hvordan ber jeg?» og «Hvordan leder Gud oss?»

Diskusjon

Diskusjonstiden er en mulighet for folk til å svare på foredraget, høre fra andre og bidra med sitt eget perspektiv i et ærlig, vennlig og åpent miljø.

Klar til å kjøre en Alpha?

Det jeg elsker med Alpha er at det egentlig ikke er en formel, det er bare fellesskap,
rundt et bord, med Jesu evangelium og en åpenhet for Den Hellige Ånd.

John Mark Comer,
Pastor of Vision & Teaching, Bridgetown Church

Jeg setter spesielt pris på den ekumeniske ånden til Alpha: det er ikke noe press på noen til å slutte seg til et annet kirkesamfunn, men bare å slutte seg til Jesus.

Father Raniero Cantalamessa,
Preacher to the Papal Household

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du har registrert deg på nettet, viser vi deg hvordan du etablerer et rom der personer som ikke regelmessig går i kirken, kan ha en samtale om Gud.

Vi vil gi deg verktøy og opplæring for å utstyre teamet ditt til å drive Alpha og inspirere kirken til å invitere vennene sine.

Da får du tilgang til Alpha-videoserien og guider som vil utløse diskusjon

Kom i gang i dag

Alt du trenger for å kjøre Alpha er tilgjengelig online og gratis å laste ned, slik at alle kan spille en rolle i å se liv forvandlet.

Utforsk mer

Finn Alpha nær av deg

Finn Alpha

Kom i gang med Alpha

Kjør Alpha

Forhåndsvis episodene

Forhåndsvis Alpha-samtaler