Kjør Alpha

Vi er her for å hjelpe

myAlpha er din online tilgang til Alpha Learning Centre, planleggingsverktøy, teamtrening og seriemateriale. Det er en gratis ressurs å støtte deg på gjennom hele Alpha-opplevelsen.

Administrasjons- og planleggingsverktøy

Teamtreningen, Alphasamlingene og Alphaweekenden kan alle planlegges ved hjelp av administrasjons- og planleggingsprogrammet. Fra dette verktøyet kan du også invitere teamet ditt til den digitale plattformen og få tilgang til alt materiale for Alpha. Du kan også publisere Alpha slik at andre kan finne deg.

Læringssenter

Alpha Learning Centre inneholder en rekke videoer og artikler som gjør at du effektivt kan kjøre en Alpha i din kontekst. Disse videoene og artiklene er delt inn i læringsmoduler som dekker de beste fremgangsmåtene for å kjøre Alpha, slik at du kan lykkes. Disse filmene er foreløpig kun på engelsk, men vi fyller på etterhvert som tid og økonomi tillater det.

Teamtrening

3 videobaserte teamopplæringskurs dekker Introduksjon, Smågrupper, Bønn og Forbønn, noe som sikrer at teamet ditt bli godt forberedt og utrustet for de ulike oppgavene. Selv om det snakkes om Alpha Online her – så er prinsippene de samme uansett format.

Serie materiale

I Seriematerialet kan du laste ned alle timene og skriptene for Alpha Film Series og Alpha Youth Series (kun på engelsk). Sammen med øktene er det nedlastbare kursbok for Alphateamet ditt og gjestene dine (kun på engelsk). Om du vil ha kursbok på norsk bestiller du den på alphashop.no

Vi har opprettet ressurser som hjelper deg hele veien.

Utforsk mer

Finn Alpha nær av deg

Finn Alpha

Les Alphahistorien

Om Alpha

Se Alphahistorier

Alphahistorier