Abigail’s Historie

Abigail er helsearbeider og var utslitt av covid-pandemien. Hun ble invitert til Alpha av en kollega midt i følelsen av å være isolert og avskåret fra familien. Her deler hun sin historie…

«Å jobbe på et sykehus under lockdown var ganske hektisk. Jeg jobbet lange dager i en lengre periode. Jeg hadde jobbet på intensivavdelingen og vi hadde mye erfaring med koronaviruspasienter. Jeg passet på noen av de sykeste pasientene vi noen gang har hatt. Livet mitt var også ganske adskilt – jeg hadde hatt lite kontakt med familien i godt over et år, noe som var ganske tøft.

Jeg jobber med en flott dame som er anestesilege som inviterte meg til et Alphakurs på nett. Ideen om menneskelig kontakt på Alpha appellerte til meg, selv om den var på nett. Jeg var ganske bekymret på forhånd, men jeg var i en gruppe med noen av de mest fantastiske menneskene jeg noen gang har møtt. De var veldig imøtekommende og veldig aksepterende. Jeg har faktisk aldri møtt dem personlig – og 99 % av gangene så de meg i pysjamas eller koalabjørn one piece! – Likevel godtok de meg, noe som viser hvor flotte de er.

Rundt august i fjor hadde vi Alphalørdag. Den første bølgen av COVID var over og helsen min var ikke bra, men folk delte noen ord de hadde mottatt fra Gud. Det hele bygget seg opp og var veldig emosjonelt. Det var da jeg følte en ekte forbindelse til Gud.

Usikkerheten under lockdown, noen av nødsituasjonene vi har møtt, var tider jeg virkelig var avhengig av den troen og relasjonen med Gud som jeg har vært så heldig å finne på Alpha. Jeg tror jeg reddet meg.»


Spread the word on your favourite social networks: