Tilbake til Forhåndsvis Alphafilmene

Alpha Ung 1. utgave

Alpha Ung 1. utgave (2013) er designet for å engasjere unge i samtaler om liv, tro og Jesus. Filmene er interaktive med korte stop for samtale underveis for å gjøre det enkelt å dele tanker og spørsmål. Det er flott og enkelt for grupper fra 5. – 7. klasse å bruke Alpha Ung 1. utgave for sine unge og deres venner. Alle filmene i serien har Norsk undertekst.

12 samtaler – 9 uker / Jason Ballard og Ben Woodman

Gjennom 12 episoder som er filmet i Vancouver, London, Paris og Jerusalem, utforsker Alpha Youth Film Series tidløse spørsmål om liv, tro og Gud for en ny generasjon.

Serien tilbyr overbevisende historier, bilder, spørsmål og filmene er interaktive med korte stop for samtale underveis for å gjøre det enkelt å dele tanker og spørsmål.

  • 9 Uker
  • 12 Økter
  • Tilgjengelig i 36 langauges

Forelesere

Jason Ballard

Jason er pastor i Vancouver, Canada og del av Alphateamet som skaper ressurser for lokale kirker i hele verden. Jason og Rachael har tre barn, Hudson, Mary og Millie. Finn ut mer på Instagram @jasonaballard og på www.jasonballard.ca

Ben Woodman

Ben og hans kone Melissa bor i Vancouver, Canada, hvor han var ungdomspastor i 10 år før han ble med i Alpha. Han er en stor fan av Bear Grylls, Bob Goff, og Millie Bobby Brown (Eleven fra Stranger Things). Et av yndlingstemaene i hans liv og undervisning er hvordan Gud elsker å bruke vanlige, ufullkomne mennesker til å gjøre ekstraordinære ting. Finn ut mer på Instagram @benwoodman