Tilbake til Forhåndsvis Alphafilmene

Alpha Youth Series

Se trailer

Alpha Youth Series er designet for å engasjere studenter i samtaler om liv, tro og Jesus. Diskusjonstiden er ispedd hele de korte samtalene for å gjøre det enklere for dem å dele tanker og spørsmål.

13 samtaler – 9 uker / Ben Woodman & Jason Ballard

Denne Alpha Ung -serien passer inn i dagens ungdomskultur. Gjennom 13 episoder, som er filmet i Vancouver, London, Paris, Roma, Israel og mange andre utrolige steder, utforsker Alpha Ung Serie tidløse spørsmål om liv, tro og Gud for en ny generasjon.

Serien tilbyr overbevisende historier, bilder, spørsmål og samtaletemaer som er lagt inn i hver episode. Filmene er interaktive for å engasjere ungdom, og hjelpe dem å samtale om de store spørsmålene i livet sammen med sine venner og ledere.

  • 9 Uker
  • 13 Økter
  • Tilgjengelig i 24 langauges

Forelesere

Jason og Ben er programledere , de har med seg flere unge som presenterer ulike perspektiver av livet i alle episodene.

Jason er pastor i Vancouver, Canada og del av Alphateamet som skaper ressurser for lokale kirker i hele verden. Ben bor i Vancouver, Canada, hvor han var ungdomspastor i 10 år før han ble med i Alpha.

Jason Ballard

Jason er pastor i Vancouver, Canada og del av Alphateamet som skaper ressurser for lokale kirker i hele verden. Jason og Rachael har tre barn, Hudson, Mary og Millie. Finn ut mer på Instagram @jasonaballard og på www.jasonballard.ca

Ben Woodman

Ben og hans kone Melissa bor i Vancouver, Canada, hvor han var ungdomspastor i 10 år før han ble med i Alpha. Han er en stor fan av Bear Grylls, Bob Goff, og Millie Bobby Brown (Eleven fra Stranger Things). Et av yndlingstemaene i hans liv og undervisning er hvordan Gud elsker å bruke vanlige, ufullkomne mennesker til å gjøre ekstraordinære ting. Finn ut mer på Instagram @benwoodman

Bidragsytere

Jassie Virk

Jassie organiserer Alpha på sin skole og hjelper andre studenter å bruke Alpha på deres skoler. Hun er del av det Globale ungdomsteamet ved siden av Ben.

Landry McAllister

Landry er Pastor for ungdom og unge voksne i Cariboo Road Christian Fellowship i Burnaby, BC.

Peter Yoon

Peter er a fultid ungdomspastor i Christian Life Assembly, i Langley, BC.

Nicky Gumbel

Nicky er grunnlegger av Alpha, tidligere pastor i Holy Trinity Brompton, forfatter av mange bøker inkludert Livets spørsmål og opphavet til gratis appen Bibelen på ett år.

Hva er inkludert?

Alpha kommer med alt du trenger for å komme igang, og alt er tilgjengelig helt gratis.

Alle episoder for nedlasting.
Alpha Team Guide -med spørsmål til samtale. (Norsk versjon kjøpes i alphashop.no)
Alpha Leder Trening. (Norsk versjon kjøpes på alphashop.no)
Context-specific tips and tools (kun eng)