Det kan være vanskelig å legge til rette for samtaler om tro.

Alpha Ung er en serie på 9 episoder som gjør det enkelt for deg å skape et rom hvor ungdom vil bli glade for å delta i samtaler om tro.

Du ønsker å nå de unge, vi kan hjelpe.

Vi i Alpha vet vi at du ønsker å være en effektiv og trofast leder for ungdomsarbeidet. Vi vet at du ønsker å engasjere ungdom i meningsfulle samtaler om tro. Problemet er at det kan være veldig tøft, og dette vekker alle slags følelser, ikke minst en følelse av utilstrekkelighet.

Vi mener at starten på samtaler om tro skal være enkle og føles autentiske. Og med de riktige verktøyene kan du gjøre det. Det er derfor vi opprettet Alpha Ung Serien med støtteressurser. Det er en interaktiv, evangelisk undervisningsserie som ble designet for å være mer enn et pensum for ungdomsgrupper. Alpha ble opprettet for å hjelpe deg med å etablere et pågående program i din tjeneste som er innbydende og dynamisk for tenåringer.

Slik fungerer det: du oppretter en konto, utruster teamet ditt og setter en lanseringsdato. Når du oppretter en konto, viser vi deg hvordan du oppretter et kurs, online eller personlig, som bygger dypere forbindelser og en følelse av fellesskap. Vi vil også tilby verktøy og opplæring for å utruste teamet ditt til å være vertskap for dynamiske samtalegrupper. Til slutt vil vi sørge for at du har tilgang til hele Alpha Ung Serien og samtaleguiden for å hjelpe deg med å sette i gang disse livsforvandlende samtalene. Norsk Lederguide for Alpha Ung serien får du kjøpt på alphashop.no

I en utfordrende tenåringstid vil gjentagende Alpha for de unge hjelpe deg med å engasjere de som vanligvis ikke vil gå i kirken.

Vi ber om at du vil se hjerter åpnet og liv forandret.

Alt du trenger

Alpha Ung er tilgjengelig online og gratis for nedlastning så alle kan bidra med sin del for å se liv forvandlet.

Med Alpha, hjelper vi deg med å arrangere samlinger som inkluderer:

Fellesskap

Verktøy for å gjøre samlingene morsomme og engasjerende.

Bygge en dypere følelse av fellesskap i hver samling.

Tema

Få tilgang til alle 13 episoder av Alpha Ung Serien gratis.

Hver episode tar opp et nytt tema om kristen tro.

Samtale

Basert på et brukervennlig interaktivt format.

Samtaleguide for å hjelpe deg med å ta samtalen enda dypere.

Enkel opplæring for å være vertskap for en dynamisk liten samtalegruppe.

Alpha gir en frisk, fartsfylt introduksjon til kristen tro som kan fange en ung persons fantasi og sette dem på veien til å finne eller oppdage tro.

Rachel Gardner,
Direktør for nasjonalt arbeid, Youthscape

Alpha er et geniprogram som har seriøse resultater i å bringe åndelig dannelse til alle aldre og individer, fra alle bakgrunner.

Joel A’Bell,
Revitalize Church

Hvordan komme igang?

Opprett en konto

Etter at du har registrert deg på nettet, viser vi deg hvordan du kan skape en plass der folk som vanligvis ikke ville komme til kirken føler seg komfortable med å ha en samtale om Gud.

Tren ditt Team

Vi vil gi deg verktøy og opplæring for å bruke Alpha og inspirere ungdomsgruppen din til å invitere venner.

Sett en oppstartsdato

Vi gir deg tilgang til Alpha Ung Serie og Lederguide.(Norsk utgave kjøpes på alphashop.no) Deretter er den siste tingen å gjøre å sette en lanseringsdato.

Klar til å kjøre Alpha?