Del liv, tro, håp og Jesus

Mennesker lengter etter håp, mål og mening. En gave til Alpha vil hjelpe noen å finne dette i en relasjonen med Jesus.

Dette har vært en tid med uro

Vi har alle merket at det har påvirket oss. Nå mer enn noen gang søker folk etter svar på livets store spørsmål. De er sultne på tilknytning, kjærlighet, håp og frihet.

Vi vet at det som fienden vil bruke for å skade, bruker Gud til det gode. Vi ser en stor mulighet – akkurat nå beveger Den Hellige Ånd seg kraftfullt i folks liv og mobiliserer kirken til å reise seg.

Ved å gi til Alpha blir du en del av den utrolige historien om Gud som bygger sin kirke globalt. Du blir en del av å se mennesker møte Jesu forvandlende kjærlighet.

Se Brookes rørende historie om å gå på et Alphakurs i fengselet.

Alpha forandret alt for meg. Selvtilliten min har vokst, det er fantastisk. Jeg leser Bibelen min hele tiden. Hvis du hadde spurt meg i fjor om jeg ville ha en bibel … nei! Men siden jeg deltok på Alpha kaller jeg meg nå en kristen.
– Jodie, Alpha Online gjest, April 2020

Hvorfor gi en månedlig gave?

Vårt arbeid hjelper tusenvis av kirker i hele Norge og i hele verden, med å benytte Alpha hvert år. En månedlig gave gjør oss i stand til å utruste dem til å gi noen muligheten til å gå på Alpha i lokalsamfunnet og høre evangeliet om Jesus gratis.

Hva går min gave til?

Støtter evangelisering i Norge

Våre nasjonale kontorer møtes med tusenvis av kirker og snakker med titusenvis av kirkeledere hvert år for å hjelpe dem å gjenoppdage evangelisering i deres lokale kirke. Din støtte vil hjelpe til med å inspirere, tjene og utruste kirken og dens folk til å nå nabolag og byer nasjonalt – fra urbane byer til mindre bygder, der hele samfunn har hørt lite om kristen tro.

Ressursutvikling og innovasjon

Din generøsitet vil hjelpe oss å gi de beste ressursene til kirkene så dekan dele evangeliet effektivt, og skape livsforvandlende opplevelser for Alphadeltakerne . Dette inkluderer ressurser som Alpha Film Serie, Alpha Ung Serie, myAlpha og våre andre nettbaserte og kreative ressurser.

Organisatorisk kapasitet

Alt vårt arbeid ivaretas av våre økonomiske og operasjonelle team for å sikre den beste forvaltningen av våre folk og ressurser, og for å øke vår kapasitet og effektivitet i å tjene kirken nasjonalt.

Gi til Alpha og hjelp kirkene i Norge til å nå tusenvis av mennesker og introdusere dem til et personlig forhold til Jesus.
Gaven din vil gå til å finansiere oversettelser av alt materiell vi får fra London.
Samt hjelpe kirker i hele Norge til å benytte Alpha i sitt oppdrag.

Utforsk mer

Les Alphahistorien

Om Alpha

Kom i gang med Alpha

Kjør Alpha

Møt vårt styre

Se Alpha Norge styret